• Chengdu Guoguang Elecric Co.,Ltd
    τριαντάφυλλο
    Ο χρόνος παράδοσης Magnetron CW είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.
  • Chengdu Guoguang Elecric Co.,Ltd
    Edward Deanda
    Παρακαλώ αναπτύξτε περισσότερη κενή μονάδα επαφέων και με τις καλύτερες τιμές, έτσι μπορούμε να πωλήσουμε τα προϊόντα σας σε περισσότερους πελάτες και να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες αγορές. Σας ευχαριστούμε
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Dai
Τηλεφωνικό νούμερο : 15008451881

Αποθήκευση κάρρων γεύματος αεροσκαφών ατλάντων αργιλίου/κάρρων αεροπλάνων που μεταφέρει τα τρόφιμα και το ποτό

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα GUOGUANG
Πιστοποίηση CAAC
Αριθμό μοντέλου Gc220-γ
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή USD385-425Piece/Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 5-8work ημέρα
Όροι πληρωμής T / T
Δυνατότητα προσφοράς 1000 μονάδα/μονάδες το μήνα

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε 24ωρη ηλεκτρονική βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό Αργίλιο Χρήση Αποθήκευση, μεταφέροντας τα τρόφιμα και το ποτό στους επιβάτες σε ένα αεροσκάφος
Χρώμα Προσαρμοσμένος Μέγεθος 810x301x1030mm
Πιστοποιητικό CAAC Αριθμό μοντέλου Gc220-γ
Υψηλό φως

εμπορευματοκιβώτιο τροφίμων αεροπλάνων

,

εξοπλισμός τομέα εστιάσεως αεροσκαφών

,

Επικυρωμένο CAAC κάρρο γεύματος αεροσκαφών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

 

Κάρρο γεύματος αεροσκαφών ατλάντων/καροτσάκι γεύματος αεροπορίας/κάρρο αεροπλάνων/εν πτήσει κάρρο γεύματος/καροτσάκι αερογραμμών

 

Gc220-γ με τις διεξόδους που εξυπηρετούν το κάρρο που χρησιμοποιεί ειδικά για την αποθήκη και την καμπίνα αεροπλάνων., μέγεθος: 810*302*1030mm, ταιριάζοντας με τα πρότυπα ατλάντων.

 

Τεχνικές προδιαγραφές του κάρρου γεύματος αεροσκαφών

Το κάρρο γεύματος αστικών αεροσκαφών είναι σχεδιασμένα fortransporting τρόφιμα και ποτό στους επιβάτες σε ένα αεροσκάφος. Χαρακτηρίζει μια καθαρή εμφάνιση, μια απλή λειτουργία και μια καλή ικανότητα φρεναρίσματος.

Οι 14 σειρές των ενσωματωμένων υποστηρίξεων ραφιών επιτρέπουν την άφθονη αποθήκευση που καθιστά τους δίσκους τροφίμων εύκολους και κατάλληλους να φορτώσουν και να αφαιρέσουν.

Την πόρτα του γεύμα-κάρρου μπορεί να ανοίξουν εντελώς έως ότου είναι επίπεδο με την πλευρά (270°) — κρατιέται ανοικτό και κρατιέται από την ταλάντευση που κλείνει από τους μαγνήτες.

Η πίσω πόρτα του κάρρου γεύματος μπορεί να εξοπλιστεί με τα δροσερά παράθυρα αέρα και ζεστού αέρα εάν ο πελάτης απαιτεί. Το ανώτερο μέρος των κάρρων του γεύματος tc220-γ και tc330-γ είναι εξοπλισμένο με ένα συρτάρι ξηρός-πάγου προκειμένου να δροσιστεί το κάρρο για την αποθήκευση τροφίμων όταν επιδιώκεται. Η επιλογή ξηρός-πάγου είναι και ασφαλής και υγειονομική.

 

Γραφείο

Το γραφείο είναι ένα μονωμένο κιβώτιο και μπορεί να κρατήσει και τα δύο καυτά καυτά ή δροσερά στοιχεία στοιχείων δροσερά. Η πόρτα, οι δευτερεύουσες επιτροπές, το κατώτατο σημείο και η τοπ επιτροπή μπορούν να αποσυντεθούν για την αντικατάσταση ή τη συντήρηση — χαμηλώνοντας το κόστος συντήρησης. Οι δευτερεύουσες επιτροπές και των πορτών αποτελούνται έναν σκληρό πυρήνα αφρού που στριμώχνεται από μεταξύ σκόνη-ντυμένος ή προστατευμένος από την PVC-ταινία επιτροπές αργιλίου. Η εσωτερική επιφάνεια των δευτερευουσών επιτροπών είναι φύλλο αργιλίου με τους ενσωματωμένους οδηγούς συρταριών. Η επιχείρηση αεροσκαφών επιλέγει το διακοσμητικό χρώμα εξωραΐζοντας το εξωτερικό. Η τοπ επιτροπή αποτελείται από έναν κατασκευασμένο, ανοξείδωτο.

 

Κλειδαριά πορτών

Τραχύς αλλά εύκολος να λειτουργήσει ο φραγμός πορτών συρτών και ο τριών σημείων φραγμός πορτών με την μόλυβδος-γεμισμένη τρύπα και μια τρύπα για την ένωση ενός λουκέτου είναι διαθέσιμοι.

 

Φρένο

Η συνέλευση φρένων είναι τραχιά κάθε μια από τις τέσσερις συνελεύσεις ροδών έχει τις συναρμολογήσεις ανοξείδωτου με δύο λαστιχένιες ρόδες — κάθε ρόδα με τα διπλά ρουλεμάν. Τα φρένα χρησιμοποιούνται χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι των κόκκινων και πράσινων πενταλιών (κόκκινος για τη δέσμευση του φρένου και πράσινος για την απελευθέρωση του).

 

Πρότυπα

Η άφλεκτη απαίτηση των υλικών του κάρρου γεύματος ανταποκρίνεται στα πρότυπα ccar-25 «ο 25ος κανονισμός πολιτικής αεροπορίας της Κίνας,» το κάρρο γεύματος είναι σύμφωνα με γίνοντα εμπορευματοκιβώτιο τροφίμων GB11333-89 το «αργίλιο υγειονομικά πρότυπα για τα τρόφιμα» καθώς επίσης και τα πρότυπα ατλάντων. Όλα παίρνει τη «αλληλογραφία» No.CDC0011, No.CDC0013, No.CDC0014 έγκρισης συστατικών σχεδίου/κατασκευής από τη διοίκηση πολιτικής αεροπορίας της Κίνας.

Συνιστώμενα προϊόντα