Γραμμή Παραγωγής

 Η παραγωγή και η ειδική υπηρεσία GUOGUANG είναι όλες στην ακριβή συμφωνία με τα διεθνή πρότυπα και μέχρι το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης που είναι κάτω από τη συνεχή ρύθμιση βασισμένη πάντα στην απαίτηση και την ανάγκη των πελατών.

 

Chengdu Guoguang Elecric Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Η Γερμανία εισήγαγε το κάθετο επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο ΚΛΩΣΤΩΝ

Chengdu Guoguang Elecric Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Ελβετική CNC EDM ακρίβειας Charmilles μηχανή

Chengdu Guoguang Elecric Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Τόρνος αμερικανικών εισαγωγών HARDINGE

Chengdu Guoguang Elecric Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Ελβετικός εισαγόμενος τέμνων εξοπλισμός καλωδίων

Chengdu Guoguang Elecric Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Κενός ανοπτώντας φούρνος

 

OEM / ODM

 Η ποιότητα είναι η εγγύηση της ζωής GUOGUANG και ενός ισχυρού όπλου που κερδίζει την κοινωνικές εμπιστοσύνη και την υποστήριξη για την. Η παραγωγή και η ειδική υπηρεσία GUOGUANG είναι όλες στην ακριβή συμφωνία με τα διεθνή πρότυπα και μέχρι το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης που είναι κάτω από τη συνεχή ρύθμιση βασισμένη πάντα στην απαίτηση και την ανάγκη των πελατών. 

Ε & Α


Η επιχείρηση έχει αποδώσει πολλή σημασία στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της ανανέωσης εξοπλισμού από την καθιέρωσή της. Για να εγγυηθεί την παραγωγή, η επιχείρηση έχει εισαγάγει πολύ προηγμένο εξοπλισμό από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ιταλία, τη Γερμανία, κ.λπ. Η επιχείρησή μας έχει μια πλήρη εσωτερική ταιριάζοντας με ικανότητα, εκτός από να αναπτυχθεί και την έρευνα των τμημάτων, συσκευές και γενική μονάδα, μπορούμε να κάνουμε την ανάλυση πρώτης ύλης, την επεξεργασία τμημάτων ακρίβειας, την κεραμική κατασκευή και τη σφράγιση, την κατασκευή καθόδων, τη μεταχείρηση επιφάνειας, τη δοκιμή αξιοπιστίας και περιβάλλοντος.

Αφήστε ένα μήνυμα