• τριαντάφυλλο
    Ο χρόνος παράδοσης Magnetron CW είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.
  • Edward Deanda
    Παρακαλώ αναπτύξτε περισσότερη κενή μονάδα επαφέων και με τις καλύτερες τιμές, έτσι μπορούμε να πωλήσουμε τα προϊόντα σας σε περισσότερους πελάτες και να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες αγορές. Σας ευχαριστούμε
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Dai
Τηλεφωνικό νούμερο : 15008451881

Εν πτήσει κάρρο/καροτσάκι γεύματος αεροπορίας για την αερογραμμή/το αεροπλάνο/το αεροπλάνο

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα GUOGUANG
Πιστοποίηση CAAC
Αριθμό μοντέλου Gc220-γ
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή USD385-435Piece/Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 5-8 ημέρα εργασίας
Όροι πληρωμής T / T
Δυνατότητα προσφοράς 200 κομμάτι / κομμάτια ανά Μήνα
Λεπτομέρειες
Υλικό Αλουμίνιο, κράμα αλουμινίου Χρήση Αποθήκευση και τρόφιμα και ποτό μεταφορών στους επιβάτες
Κενό Βάρος 24 κιλά Χρώμα μπλε/προσαρμοσμένος
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία στα χαρτοκιβώτια Μέγεθος 810x301x1030mm
Αριθμός τροχού Τετράτροχος
Υψηλό φως

εμπορευματοκιβώτιο τροφίμων αεροπλάνων

,

εξοπλισμός τομέα εστιάσεως αεροσκαφών

,

τυποποιημένο κάρρο γεύματος αεροπορίας ατλάντων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Gc220-γ κάρρο τομέα εστιάσεως που χρησιμοποιεί για την υπηρεσία γεύματος αεροπλάνων, μέγεθος: 810*302*1030mm, ταιριάζοντας με τα πρότυπα ατλάντων

 

Εν πτήσει κάρρο/καροτσάκι γεύματος αεροπορίας για την αερογραμμή/το αεροπλάνο/το αεροπλάνο 0

Τεχνικές προδιαγραφές του κάρρου γεύματος αεροσκαφών

Το κάρρο γεύματος αστικών αεροσκαφών σχεδιάζεται για τη μεταφορά των τροφίμων και του ποτού στους επιβάτες σε ένα αεροσκάφος. Χαρακτηρίζει μια καθαρή εμφάνιση, μια απλή λειτουργία και μια καλή ικανότητα φρεναρίσματος.

Οι 14 σειρές των ενσωματωμένων υποστηρίξεων ραφιών επιτρέπουν την άφθονη αποθήκευση που καθιστά τους δίσκους τροφίμων εύκολους και κατάλληλους να φορτώσουν και να αφαιρέσουν.

Την πόρτα του γεύμα-κάρρου μπορεί να ανοίξουν εντελώς έως ότου είναι επίπεδο με την πλευρά (270°) — κρατιέται ανοικτό και κρατιέται από την ταλάντευση που κλείνει από τους μαγνήτες.

Η πίσω πόρτα του κάρρου γεύματος μπορεί να εξοπλιστεί με τα δροσερά παράθυρα αέρα και ζεστού αέρα εάν ο πελάτης απαιτεί. Το ανώτερο μέρος των κάρρων του γεύματος tc220-γ και tc330-γ είναι εξοπλισμένο με ένα συρτάρι ξηρός-πάγου προκειμένου να δροσιστεί το κάρρο για την αποθήκευση τροφίμων όταν επιδιώκεται. Η επιλογή ξηρός-πάγου είναι και ασφαλής και υγειονομική.

 

Γραφείο

Το γραφείο είναι ένα μονωμένο κιβώτιο και μπορεί να κρατήσει και τα δύο καυτά καυτά ή δροσερά στοιχεία στοιχείων δροσερά. Η πόρτα, οι δευτερεύουσες επιτροπές, το κατώτατο σημείο και η τοπ επιτροπή μπορούν να αποσυντεθούν για την αντικατάσταση ή τη συντήρηση — χαμήλωμα του κόστους συντήρησης. Οι δευτερεύουσες επιτροπές και των πορτών αποτελούνται έναν σκληρό πυρήνα αφρού που στριμώχνεται από μεταξύ σκόνη-ντυμένος ή προστατευμένος από την PVC-ταινία επιτροπές αργιλίου. Η εσωτερική επιφάνεια των δευτερευουσών επιτροπών είναι φύλλο αργιλίου με τους ενσωματωμένους οδηγούς συρταριών. Η επιχείρηση αεροσκαφών επιλέγει το διακοσμητικό χρώμα εξωραΐζοντας το εξωτερικό. Η τοπ επιτροπή αποτελείται από έναν κατασκευασμένο, ανοξείδωτο.

 

Κλειδαριά πορτών

Τραχύς αλλά εύκολος να λειτουργήσει ο φραγμός πορτών συρτών και ο τριών σημείων φραγμός πορτών με την μόλυβδος-γεμισμένη τρύπα και μια τρύπα για την ένωση ενός λουκέτου είναι διαθέσιμοι.

 

Φρένο

Η συνέλευση φρένων είναι τραχιά κάθε μια από τις τέσσερις συνελεύσεις ροδών έχει τις συναρμολογήσεις ανοξείδωτου με δύο λαστιχένιες ρόδες — κάθε ρόδα με τα διπλά ρουλεμάν. Τα φρένα χρησιμοποιούνται χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι των κόκκινων και πράσινων πενταλιών (κόκκινος για τη δέσμευση του φρένου και πράσινος για την απελευθέρωση του).

 

Πρότυπα

Η άφλεκτη απαίτηση των υλικών του κάρρου γεύματος ανταποκρίνεται στα πρότυπα ccar-25 «ο 25ος κανονισμός πολιτικής αεροπορίας της Κίνας,» το κάρρο γεύματος είναι σύμφωνα με γίνοντα εμπορευματοκιβώτιο τροφίμων GB11333-89 το «αργίλιο υγειονομικά πρότυπα για τα τρόφιμα» καθώς επίσης και τα πρότυπα ατλάντων. Όλα παίρνει τη «αλληλογραφία» No.CDC0011, No.CDC0013, No.CDC0014 έγκρισης συστατικών σχεδίου/κατασκευής από τη διοίκηση πολιτικής αεροπορίας της Κίνας.

Συνιστώμενα προϊόντα